درانتظارمنجی

درانتظارباران نیست آنکه بذری نکاشته

درانتظارمنجی

درانتظارباران نیست آنکه بذری نکاشته

سپاه خشم

اگر در سایت های نظامی داخلی و یا خارجی سرک کشیده باشید، خواهید دید که هر سپاه و گردانی برای خود اسمی یا  صفتی را انتخاب کرده است. معمولا این اسامی و یا اوصاف تعریفی از مجموعه کارها و عملکرد کل آن سپاه است و سعی بر این می شود که نام هایی برگیزده شود که در دل دشمنان ترس و دلهره ایجاد کند. مانند سپاه خشم ...
سپاه خشم، اسم و یا بهتر بگویم  یکی از اوصاف و ویژگی یاران امام زمان(عج) است. شاید در نگاه اول این اسم با وجود رئوف و مهربان امامان در تضاد باشد ولی یادمان باشد که این سپاه و این اسم در مقابل دشمنان  و نسبت به جامعه فاسد آن موقع است که شیرازه اعتقادی، اخلاقی، سیاسی و ... از آن پاشیده و امام عصر(علیه السلام) و یارانشان برای درهم پیچیدن طومار این چنین جامعه ای و دشمنان قسم خوردشان می آیند.

باید عرض کنیم که در ذهن اکثریت مردم چنین جمله ای جا افتاده است:
"وقتی امام زمان(ع) ظهور می کنند، آنقدر مردم را می کشند و کشت و کشتار انجام می دهند که خون تا زانوهای ایشان می رسد...." آیا به راستی به مفهوم و عملی بودن این جملاتی که راجع به امامی که صفت"رحمة للعالمین" برای ایشان بکار می رود؛ فکر کرده ایم؟ این ذهنیت از احادیث جعلی و ساختگی است که توسط افراد جاعل و دشمن امام و اسلام، مانند"محمد بن علی کوفی"، "ابوالخطاب"، "یونس بن ظبیان" و ... گفته شده است، برخاسته می شود. و هیچ سند و مدرکی ندارد و حتی تعداد این احادیث هم که در کتب شیعی راه پیدا کرده اند، نسبتا اندک است. آقایمان همیشه با دیده رأفت و محبت و دلسوزی نسبت به دوستدارانشان رفتار کرده و دربرابر کسانی که قابلیت هدایت و توبه را دارند، نگاهی اصلاحی خواهند داشت.( برای اطلاعات بیشتر می توانید به اینجا مراجعه کنید.)

پس سپاه خشم، نماد و مظهر خشم الهی نسبت به دشمنان خدا و آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) است. امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) می فرمایند:

" سپاه غضب(یعنی سپاهی که مظهر خشم الهی است) قومی هستند که در آخرالزمان، که از هر قبیله ای یک، دو، سه نفر می آیند تا به نه نفر برسند، که چون ابر پاییزی به صورت پراکنده می آیند. به خدا سوگند من امیر آن ها را می شناسم و اسمش را می دانم، و می دانم که هر گروهی کجا منزل می کنند."(1)



پی نوشت
1. غیبت نعمانی، ص 168، بشارة الاسلام، ص 42.
منابع:
تاریخ پس از ظهور، نویسنده: شهید سید محمد صدر، ترجمه حسن سجادی پور، انتشارات موعود عصر(عج)، تهران سال 1389، چاپ سوم، فصل چهارم، ویژگی یاران امام زمان(ع)، صص 253 و 254.
یاران امام زمان(علیه السلام)؛ مجموعه روایات مهدوی، گروه پژوهش مؤسسه فرهنگی موعود، انتشارات موعود عصر(عج)، تهران سال 1390، چاپ دوم، ص 22.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد